slider_Just_Good_Food
slider_Just_Good_Food_2
slider_Just_Good_Food_3
slider_Just Good_Food_4
Atlantic_Sea_Salt_range_grande
Slider_Mangalica_Secreto
slider_spare_ribs
slider_spare_ribs_2

Welkom op de website van Just Good Food B.V. We zijn verheugd dat u zich interesseert in onze activiteiten. Wij zijn een onderneming die zich bezighoud met voeding in de breedste zin. Gezien de slagersachtergrond waar we over beschikken uit zich het begrip voeding meestal in dierlijke oorsprong wat niet wegneemt dat wij open staan voor alle producten waar op een of andere wijze een extra kwaliteit aan valt toe te kennen.

logo_selling_low

Just Good Food B.V. is voornamelijk actief op het vlak van import en voorraadhoudende distributie. Deze activiteiten vatten we samen onder de noemer “selling”.

logo_buying_low

Just Good Food B.V. kan u desgewenst van dienst zijn op gebied van inkoop. Dit kan bij (tijdelijke) afwezigheid van een ervaren inkoper of indien u expertise nodig heeft op het gebied van Rund of Varkensvlees.

Just Good Food B.V. heeft connecties in binnen en buitenland. Deze activiteiten vatten we samen  onder “ buying .”

logo_developing_low

Just Good Food B.V. heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van consumenten producten op basis van vers vlees.

Het ontwikkelen van Angus burgers voor een landelijke retailer, vleesproducten met meatless toevoeging, BBQ producten op basis van verse grondstof en een verscheidenheid aan ovenschotels.

Desgewenst kunnen we u hiermee van dienst zijn op basis van een gerichte opdracht. Deze activiteit valt onder “developing”

Import en Verkoop Iers Rundvlees

Iers Rundvlees

kildare_brand_logoIers Rundvlees van Topkwaliteit

JGF levert een uitstekende kwaliteit Iers rundvlees, ons premium is Kildare Heritage Town.

Op deze manier helpen we u om uw afnemers een stukje onderscheidend kwaliteitsvlees aan te bieden.

www.kildarechillingco.ie

Lookbook Iers Rundvlees

Wij zijn immer zoekende naar eerlijke goede producten, we zijn ons er van bewust dat er in voorbije tijden andere kwaliteiten aan dierlijke producten werden toegekend en we proberen nu juist dát stukje culinair erfgoed te bieden.

Nieuws

Hier kunt u Nieuws lezen.

Lees meer

Recepten

Hier kunt u Recepten lezen.

Lees meer

Video Iers Rundvlees

Hier kunt u Video`s bekijken.

Lees meer

Partner voor Groothandel

Door bewust de keuze te maken om te leveren aan de groothandel en zich niet te bewegen op het vlak van horeca en andere outlets kan Just Good Food B.V. zich concentreren op het importeren en distribueren van haar producten.

Geïnteresseerde horeca ondernemers worden desgewenst door Just Good Food B.V. in contact gebracht met afnemers van Just Good Food B.V.

Partner voor Horeca

Alhoewel Just Good Food B.V. zich bijna uitsluitend bezig houd met het importeren en distribueren van (vlees) producten met als bestemming horeca en foodservice. Is Just Good Food B.V. niet ingericht op het rechtstreeks leveren van horeca of foodservice.

Wij denken dat het een grote expertise vraagt om aan de wensen van horeca en foodservice te voldoen.

Indien u geïnteresseerd bent in producten of diensten van Just Good Food B.V. dan nodigen we u uit om een berichtje te sturen aan info@just-good-food.nl. Wij nemen dan contact met u op om te kijken of we een pasklare of beter gezegd een panklare oplossing aan kunnen dragen.

Afspraak maken

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Offerte aanvragen

Vraag meer informatie op, of vraag een offerte aan

Alle rechten voorbehouden | Copyright © 2019 Just Good Food B.V. Selling | Buying | Developing | Webdesign Gerealiseerd door Webdesign Meppel